Endosegítő Étrend+Életmód Program

Endometriózisban vagy érintett? Szeretnéd az életmódoddal saját magad is támogatni az egészségedet, a tüneteid csökkentését vagy az endometriózis megelőzését? Nem tudod hogyan kezdj neki? Mindenhol ellentmondó információkat hallasz?

Az Endosegítő Étrend+Életmód Programot azért hoztam létre, hogy segítselek ezen az úton. A Programban végigmegyünk mindazokon az étrendi és egyéb életmódbeli változtatásokon, amelyekkel egészségesebbé teheted az életmódodat, hogy ezzel is támogasd az egészségedet és a gyógyulásodat.

Miből áll az Endosegítő Étrend+Életmód Program?

Az Endosegítő Étrend+Életmód Program egy online, egyénileg és saját tempóban elvégezhető kurzus, amelynek két fő része van.

A program első része az endometriózis diéta kérdéseivel foglalkozik. Így szó van többek között a következőkről:

– milyen ételeket javasolt beépíteni az étrendünkbe, és milyenek érdemes kerülni vagy csökkenteni,

– az étrendbe beépíthető egészségjavító, gyulladáscsökkentő és vércukorkiegyenlítő elvekről,

– a megfelelő emésztés támogatásáról, így a gyomorműködés, az emésztés, a bélműködés és a bélflóra optimalizálásáról,

– az endometriózis kapcsán javasolt táplálékkiegészítőkről.

A program rengeteg anyagot és információt tartalmaz az étrend gyakorlati megvalósításával kapcsolatban, így

  • recepteket,
  • heti menütervet,
  • bevásárlólistát és
  • beszerzési forrásokat is.

A program második része az életmód egyéb területeivel foglalkozik. Így szó van többek között a következőkről:

  • az endometriózis esetén javasolt mozgásformákról,
  • a hormonháztartásra negatívan ható környezeti ártalmak csökkentésének mikéntjéről,
  • a stressz egészségre gyakorolt hatásairól és stresszcsökkentési technikákról,
  • miként segíthet a cirkadián ritmus rendezése az egészségjavításban,
  • az érzelmi-lelki gyógyulás és a fizikai gyógyulás kapcsolatáról.

Az életmódváltás egy hosszabb folyamat, így az Endosegítő Étrend+Életmód Program azzal kapcsolatban is ad tippeket, hogy a változtatásokat hogyan építsd be sikeresen az életmódodba.

Az Endosegítő Étrend+Életmód Program összesen több mint 5 órás videóanyagból és 130 oldalas írott anyagból áll, amelyekhez hozzáférést kapsz egy online felületen 6 hónapig. Ez alatt a videós anyagokat bármikor megtekintheted, és az írásos anyagokat letöltheted magadnak, amelyekben valamennyi, az életmódváltáshoz szükséges, a kurzuson elhangzott fontos információt megtalálod.

programot kedvezményes áron (a konzultáció eredeti díjának 50%-ának megfelelő összegért) kiegészítheted egy egyszeri egyéni konzultációval is, amelyben személyre tudjuk szabni a javasolt étrendet, életmódot, és segítséget kapsz abban, hogyan tudod a változtatásokat minél egyszerűbben beépíteni az életedbe. Átbeszéljük a számodra fontos fókuszokat, és igényed szerint segítséget kapsz az elinduláshoz vagy – elakadás esetén – az étrendátalakítás és életmódváltás folytatásához. Az egyéni konzultációra akkor javasolok sort keríteni, amikor már megismerkedtél az online anyaggal. Ez az alkalom kiváló arra is, hogy feltegyed a kérdéseidet, ami a program tanulmányozása során felmerült benned. 

Hogyan és miért született meg ez a program?

2013-ban diagnosztizáltak endometriózissal, és akkor határoztam el, hogy – a szükséges orvosi kezeléseken túl – mindent megteszek azért, hogy segítsem az endometriózisból való gyógyulásomat, és ezért életmódváltásba kezdtem. Szerettem volna támogatni az egészségemet a lehető legtermészetesebb módon, azzal ahogyan élek és ahogyan étkezem. Mindeközben pedig elindultam egy önismereti úton is, hogy érzelmi-lelki oldalról is támogassam a gyógyulást.

Az endometriózissal való találkozás, az életmódváltás, az önismereti út az egészségem és az életem szempontjából is sorsfordító volt. Természetgyógyászati képzést végeztem, táplálkozási és életmód coachingot tanultam, majd Nutritional Therapist lettem az ír Institute of Health Sciences-nél elvégzett 4 év időtartamú, nemzetközileg elismert képzést követően. A célom, hogy mindazt a tudást, amit ezen az úton megszereztem, átadjam mindazoknak, akik endometriózissal küzdenek és szeretének segíteni önmagukon. 

A Endosegítő Étrend+Életmód Program célja, hogy segítsen Neked elindulni az életmódváltás útján, és megismerd, megtapasztald, hogy étrendeddel és életmódoddal, hogyan támogathatod a szervezeted egészséges működését és öngyógyító folyamatait.

A program eleinte meghirdetett időpontokban, személyes vagy online részvétellel működött, azonban később online, bármikor elkezdhető és folytatható programmá alakítottam, hogy ezzel szélesebb körű és rugalmasabb hozzáférést biztosítsak a program anyagaihoz.

Dr. Kovács Zoltán szülész-nőgyógyász ajánlása: 

“Az endometriózis hosszútávú és tartósan sikeres kezelésében az életmódváltásnak, az étrendi átalakításnak, a testi és lelki változtatásoknak kulcsszerepük van. Mindezek nagyon hatékonyan kiegészítik az alkalmazott orvosi terápiákat. Az endosegito.hu oldal egyedülállóan ad információkat mind a klasszikus nyugati orvosi terápiás kezelésekről és az ezt támogató , integratív terápiás lehetőségekről.”

Visszajelzések az Endosegítő életmódváltás programok és étrend kurzusok korábbi résztvevőitől

Szia Zita! Először is szeretnék mindent megköszönni, mert nagyon sokat segített nekem a program. Egyáltalán nem számítottam ilyen gyors eredményre. Sokkal jobban vagyok és ami a legjobb, hogy babát várok. – Noémi

Nagyon részletes és átfogó volt a program, nekem így teljesen megfelelő volt, sokat tanultam belőle.

Minden elismerésem Zitának, rendkívül lelkiismeretes a hozzáállása.

Nagyon hasznosnak és sokrétűnek találtam. Sokkal többet kaptam mint gondoltam.

Nagyon sokat segített abban, hogy elinduljak a változás útján. Abban, hogy lássam, minden mindennel összefügg, és hogy nem kell egyik napról a másikra megtenni mindezt. Köszönöm Zita a bátorító, kedves hozzáállásod!

Tamás Zita személyében egy remek embert, szakembert ismertem meg, akinek a célja a tiszta segítség nyújtás és emberségesség! Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki érintett! Erről beszélni kell és meggyógyulni kellő tájékozódással, amihez Zita tökéletes segítséget nyújt! 💚– Mariann

Kedves Zita! Köszönjük szépen a sok hasznos információt! Már most érzem a pozitív hatását az étrendi változtatásoknak.  -Niki

Az étrend szinte teljes mértékben tartható, tápláló és éhes sem vagyok tőle! Nagyon jó, hogy tényleg a “mit ehetek”re fókuszál a “mit nem” helyett  – Gabi

Végtelenül hálás vagyok Neked azért, hogy elkötelezetten segítesz nekünk, akik megpróbáljuk felvenni a harcot a betegséggel szemben. Fantasztikus az, amilyen alapossággal, körültekintéssel összeszedted az információkat az étrendi javaslatokhoz, iránymutatáshoz, az életmódváltáshoz. Ezzel rengeteg időt és energiát spórolsz meg nekünk, hatalmas segítség számunkra a mielőbbi gyógyuláshoz. Én novemberben vettem részt skypeon a kurzuson. Rögtön másnaptól elkezdtem alkalmazni a „szabályokat”, figyelembe venni az ajánlásokat és néhány napon belül a teljes étrendemet átalakítottam az Endometriózis Étrend szerint. Számomra mindennél és mindenkinél fontosabb a gyógyulásom, ezért bármit megteszek. Az első 1-2 hónap nagyon nehéz volt, sokszor voltam éhes, pedig napi 5x ettem, ami az akkor még fennálló candidámnak is lehetett köszönhető. Idő kellett, amíg a szervezetem átállt. A második hónaptól megfigyeltem, hogy lényegesen gyengébbek a görcsök a mentruáció alatt, a has puffadásom a felére csökkent. Látva a diéta jótékony hatását, még nagyobb erővel és kedvvel csinálom. Februárban már nem kellett görcsoldót bevennem, a székelési ingerek ritkultak. Mivel nekem csak a menstruáció idején van tünetem, mindig egy hónapot várnom kell, hogy kiderüljön, milyen eredménye van az életmódváltásnak. Ezen a héten ismét tesztelhettem. Gyakorlatilag a görcseim az ötödére csökkentek, a hasam épphogy puffad és a többi kellemetlen tünetem is a felére csökkentek.  A hónap többi napján tapasztalom, hogy jobb a közérzetem, nyugodtabban alszom, nincsenek emésztési panaszaim, teltségérzet. Nagyszerű volt például Karácsonykor éhesen leülni vacsorázni és nem egyik kaja kómából a másikba esve. 🙂 A családom támogató közeg, minden ételből volt számomra is fogyasztható verzió. – Bodó Krisztina

Átfogó volt a kurzus számomra. Nagyon hasznos minden olyan nőnek aki ilyen problémával küzd.

Maximálisan kielégítő volt számomra a megszerzett ismeretanyag. Fantasztikusan hasznos!

Hogyan férhetek hozzá az Endosegítő Étrend+Életmód Programhoz?

Amennyiben szeretnél hozzáférni a program anyagaihoz, akkor töltsd ki az oldal alján szereplő jelentkezési lapot. A jelentkezési lap elküldését követően egy e-mailt fogsz kapni, amelyben információt küldök arról, hogy a program díját miként tudod kiegyenlíteni.

Miután kiegyenlítetted a program díját, megkapod e-mailben az online program anyagaihoz való hozzáférést.

Amennyiben az Endosegítő Étrend+Életmód Programnak azt a változtatát választod, amely egy egyéni konzultációt is tartalmaz, akkor a konzultációra a program megvásárlásától számított 6 hónapon belül van lehetőség egy egyénileg egyeztetett időpontban valamelyik online felületen (pl. skype, messenger, google meet). Az egyéni konzultáció időtartama 90-120 perc közötti (igénytől függően), és egy előzetesen kitöltött, jelenlegi étrendre és életmódra vonatkozó kérdőív alapján és egy 3 napos étrend alapján kerül sor, hogy a konzultáció minél hatékonyabb legyen.

Kérlek, légy türelmes, mert a jelentkezések, illetve a fizetések feldolgozása személyesen (nem automatikusan) történik. Mindemellett igyekszem a lehető leghamarabb időn belül (jellemzően néhány órán belül) válaszolni a jelentkezésekre.

Árak

Endosegítő Étrend+Életmód Program online, egyénileg végezhető program díja: 22.900,- Ft.

Endosegítő Étrend+Életmód Program online, egyénileg végezhető program díja + egy egyéni konzultáció: 39.900,- Ft.

Bármilyen egyéb kérdés, információ esetén, fordulj hozzám bizalommal ezeken az elérhetőségeken.

Kurczewski-Tamás Zita, Endosegítő

FONTOS!

Az Endosegítő Étrend+Életmód Program egészséges életmódra vonatkozó információkat, ajánlásokat tartalmaz, azonban semmi esetben sem helyettesítik az orvosi kezeléseket és gyógymódokat. Egészségügyi probléma esetén minden esetben javasolt orvosi segítséget kérni, és az orvossal konzultálni az alkalmazott egyéb kezelésekről, gyógymódokról, egészségjavító intézkedésekről.  

 

JELENTKEZÉSI LAP AZ ENDOSEGÍTŐ ÉTREND+ÉLETMÓD PROGRAMRA

Vezetéknév és keresztnév
Kérlek, hogy a teljes lakcímedet tüntesd fel, mert a számlázáshoz, könyveléshez szükséges.
Az általános szerződési feltételeket ezen a linken tudod megtekinteni: https://endosegito.hu/altalanos-szerzodesi-feltetelek/
Ha szeretnél az Endosegítő hírlevelére feliratkozni, hogy értesítést kapj a soron következő eseményekről és az oldalon megjelent legújabb posztokról, akkor jelöld ki a négyzetet pipával. Amennyiben nem szeretnéd, akkor hagyd üresen. Az adataidat az itt található tájékoztató szerint kezeljük: http://endosegito.hu/adatvedelmi-tajekoztato/
Share