Endosegítő az Egészség térben - itt megnézhető a műsor!

Endosegítő az Egészség térben – itt megnézhető a műsor!

Nem olyan régen a Hatoscsatorna vendége voltam, ahol az Egészség Tér műsorvezetője, Árendás László természetgyógyász arról kérdezett arról, hogy mi is az endometriózis, mik a gyógyulási utak és lehetőségek, valamint az Endosegítővel kapcsolatos tevékenységemről is beszélgettünk. Fogadjátok szeretettel a TV műsort!

Tamás Zita – Endosegítő Blog írója, funkcionális táplálkozási referens, élemódkurzusok szervezője, MA-URI® tréner és terapeuta, Fülakupunktúrás addiktológus

httpswww.flickr.comphotos28500561@N035716144095 fb cover

Endometriózisban vagy érintett? Szeretnél tenni azért, hogy támogasd az egészséged és a gyógyulásod? Nem tudod, hogy állj neki? Nehezen találod a válaszokat? Mindenhol ellentmondó információkat hallasz?

Összeállítottunk egy 3 alkalmas, 12 órás ENDOSEGÍTŐ ÉLETMÓDVÁLTÁS PROGRAM©-ot, hogy segítsünk Neked ezen az úton. A program során lesz szó gyógyulást támogató étrendről, mozgásról, stresszkezelésről, hormonegyensúlyt támogató módszerekről, öngyógyító technikákról. A programban olyan szakértőkkel és érintettekkel konzultálhatsz, akik rendszeresen segítenek endometriózisban érintetteknek a gyógyulásban, és az életmódváltáson maguk is végigmentek, megtapasztalva annak minden kihívását. További információk itt.

Share