Dr. Benkő Éva: Inzulinrezisztencia és endometriózis

Dr. Benkő Éva: Inzulinrezisztencia és endometriózis

Egyre többen, egyre fiatalabb korban és egyre komplexebben betegszenek meg. Egyik betegség mintha kéz a kézben húzná maga mögött a másikat. És tényleg. Hiszen az utolsó 5 év új orvosi kutatási eredményei alapján a robbanásszerűen terjedő civilizációs betegségeknek közös okaik vannak. Ez volt a jó hír, mert ezen okok zöme civilizációs ok és így oksági szinten (részben) kezelhetővé és (részben) megelőzhetővé válnak a betegségek. Ebből következik, hogy Önnek lehetősége van HOSSZÚ TÁVON MEGTERVEZNI az egészségét. A gyógyszer és az orvos helyett az életmódváltás kap egyre nagyobb és nagyobb szerepet. Az életmódváltás és a személyes felelősségvállalás.

Ennek jegyében született „Inzulinrezisztencia másképpen” oktató honlapom, mely segítségével önállóan is nagyon messzire el tud jutni a gyógyulás útján. A kezelés alappillére a 160 grammos szénhidrátdiéta és bizony nagy falat, mindenkinek. Az endometriózis és az inzulinrezisztencia egyaránt sok étrendi szigorítást tartalmaznak, de ez étrend „csak” a kezelés alap pillére. Az inzulinrezisztencia szokásos 4-es pillérű kezelését +8 további kezelési pillérrel egészítettem ki és azokat az ”Inzulinrezisztencia kezelése másképpen” Gyakorló Kurzuson tanítom. Különösen nagy hangsúlyt helyezünk a nyugati orvoslás mostohagyermekére, a lelki okok megszüntetésére.

Dr. Benkő Éva, orvos, az „Inzulinrezisztencia kezelése másképpen” Gyakorló Kurzus oktatója

Honlap – Facebook – YouTube

AJÁNLÓ:

Amennyiben inzulinrezisztenciában vagy érintett, sok szeretettel ajánlom dr. Benkő Éva „Inzulinrezisztencia kezelése másképpen” gyakorlókurzusát. Rendkívül komplex és mindenre kiterjedő életmódváltás programot kínál a kurzusán, amellyel elindulhatsz a valódi változtatások és megoldások irányába.

Ha érdekel részletesebben, hogy mi az inzulinrezisztencia kezelésének 4+8=12 pillére, és szeretnél erről többet tudni, gyere el a januári Endosegítő Klubestre, melyen dr. Benkő Éva lesz a meghívott előadó és beszélgetőtárs.

Az esemény részletei:

Endosegítő Klubest: Inzulinrezisztencia kezelése másképpen dr. Benkő Évával

Időpont: 2018.01.17. 18-20 óráig

Helyszín: Magnet Közösségi Ház, 1062 Budapest, Andrássy út 98.

A klubest adománygyűjtő esemény, amelyen az „Együtt Könnyebb” Női Egészségért Alapítvány javára gyűjtünk. Adomány ajánlott összege: 800,- Ft

Regisztráció az eseményre ITT.

Sok szeretettel várlak!

Kurczewski-Tamás Zita,

Endosegítő blog írója, funkcionális táplálkozási referens, természetgyógyász, MA-URI tréner, kezelő

Share